Dodano: 2007-12-28 12:12
Sem :********
Wiesz ze dzięki naszym mamusiom czujemy się czasem jak dzieci -tylko one nam na to pozwalają...Uwielbiam ten stan pod ich skrzydłami opieki :D
Hihihi z tą komórką to my się mamy cio?
Ps. skusiłeś mnie na czarnuszka -idę/krocze i ja wstawić wodę
Dodano: 2007-12-28 15:00
Witajcie
Co do swiat, to okazalo sie ze przytylem cale 10 kilosow i waze juz prawie stowke 8O wiec dobrze, ze sie skonczyly... Jak teraz to zrzucic? Oto jest pytanie.
Z racji, ze jutro skoro swit ruszam do Wroclawia musze sie ponownie z Wami pozegnac wszystkimi. Od jutra jestem uchwytny jedynie pod numerem komorkowym, kto ma ten sie ze mna skontaktuje bez problemu :) Zatem zegnam wszystkich i do zobaczenia po Nowym Roku. Zyczen poki co nie skladam, w koncu mamy swoje numery :wink:
:arrow: Semjanie, mam nadzieje ze pojawisz sie dzis na zapleczu. Do 19 powinienem byc... Czekam...
Pozdrawiam
Dottore
Dodano: 2007-12-28 19:32
jak minął dzień
nie pytam i tak widzimy się rzadko
(...)
my dzieci dekadentów
córki synowie rozpusty
alkohol mamy od zawsze we krwi
rozum genetycznie struty
raczej nie życzymy nikomu źle
raczej nikomu dobrze
raczej siedzimy na dachach
bawimy się w powietrze
nostress....
Happysad - Nostress
Tak mi w głowie ostatnio siedzi ten kawałek...eh.
Koniec i bomba, a kto czytał, ten trąba ! Witold Gombrowicz.
Dodano: 2007-12-29 12:03
| dr_Faustus napisał(a): |
|
Co do swiat, to okazalo sie ze przytylem cale 10 kilosow i waze juz prawie stowke 8O wiec dobrze, ze sie skonczyly... Jak teraz to zrzucic? Oto jest pytanie. |
8O 8O 8O OMG nie pytam o wzrost.... hiihihi
Trzeba ćwiczyc Dottore drogi-znaczy się- sport uprawac :twisted:
Pozdrowionka dla was :*
Dodano: 2007-12-29 12:39
Witaj Hanahhh:*
Dottore to taki Yeti :lol: wzrost jak wzrost ale odcisk stopy na śniegu to musi być coś 8) :lol:
Dodano: 2007-12-29 12:57
Bry <dyg dyg> Semjan:* HAniu:* Dottore :*
Jesooo...Dottore...tylko bez histerii
Chyba każdemu przez święta przybyło troszku sadełka...taki już urok tych dni bezwstydnego objadania się dobrościami.
A jeśli już tak bardzo Ci zależy na powrocie do dawnej figury :twisted: to idź za radą HAni...brzuszki, biegi o świcie i o zmroku (albo od zmierzchu do świtu), jakieś kicanie w rytm muzyki np..Behemota czy cóś i po tygodniu będzie cacy
:arrow: HAniu jeśli chodzi o bananowca to...hehe...starałam się
Ale cholera ciężko było go pokroić..ciąąąąąąągnął się niemiłosiernie
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]
Dodano: 2007-12-29 14:09
Powitać powitac Semjana :*-Nomey :*
Yeti hiihihhhi hahahahaha(lepsze to niż godzilla- bo włochate i milusie)
Nomey ślicznie wyszedł a co do krojenia to hihihi - fakt ciezko jest ....
A ja dziś deserek robie galaretki z zatopionymi owocami w środku (banany i brzoskwinie w kosteczke pokrojone )- no niech to szybciej stężeje
U mnie waga po swietach 55 kg i tak powinno być :D
Dodano: 2007-12-29 14:14
Witam dziewczyny:*
Hanahhh:*
Nomey:*
:arrow: Hanahhh
mówisz, że milusie i włochate lubisz
wow :lol: To Dottore ma swoją jedną szansę na 100 :twisted:
:arrow: Nomay
a Ty co pieczesz:) może sie załapię :D bo Hanahhh to nie da nawet posmakować :wink:
Dodano: 2007-12-29 14:24
Semjan ze ja niby sknera? o NIE !
A prosze wpadac i czestowac sie - czym chata bogata
Ps. Dottore zawsze może odziać sie w futerko młachacha....
Dodano: 2007-12-29 17:21
Witam, przywabił mnie zapach Hanhhh, kobito pachniesz jak ciasteczko :wink:
Do garów się nie zabieram, a już tym bardziej do pieczenie, nie przepadam, pozatym to przeważnie kończy się kulinarną katastrofą :lol:
Przyszłam na kawkę i papieroska, przerwa w pracy :)
Nie mam żadnej fajnej tapety na pulpit z Hellsingiem, więc robię ją sobie sama :wink:
Dodano: 2007-12-30 13:00
Już czas ... na co... biegiem do sklepiku po zapasy rumowej kawy... wina... i innych specjałów...
A w ogóle to mam cyber orgazm jak wrzuciłem pełne wydanie X20 z wszystkimi singlami, DVD itp kogo...oczywiście Suicide Commando... i takim to sposobem z clasic gotha da się stworzyć cyber monstrum...bo to naprawdę przaśny materiał, a więc "Bind torture kill"
Pozdrawiam wszystkich bo widzę, że ciężki poranek :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Dodano: 2007-12-30 21:12
Jutro będzie jeszcze cięższy Drogi Astarocie:) Po tej dawce nic nie robienia idę na jeden cholerny dzień do pracy, supiii! aż mnie nie powiem co :/ :evil: :twisted: ale dam radę :) Bind,torture and kill! hehe :wink:
P.S. zapasy rumu i kawki zrobimy by Twoja zacna osoba miała co wypić w codziennej gonitwie z czasem.
Pozdrawiam
S.
Dodano: 2007-12-31 07:11
ja juz moge powiedziec, ze to jest ciezki dzien:evil:
wampir niewyspany, wampir zły
Ide na kolejnego (holly crap) papierosa
Good day to you!
Dodano: 2007-12-31 08:00
Witaj S. :*
Nie pal tyle laska! :twisted: Bo zamiast S. zacznę na Ciebie mówić Smog :lol:
Ja mam przep*** w pracy i to nie ze względu na ogólne zmęczenie mojej osoby :/ Pojawiły sie pewne problemy, które mogą mi popsuć większą część dnia, shit!!!
Dodano: 2007-12-31 15:59
Szczesliwego lepszego Nowego kochani dekadenci :*************************************
Dodano: 2008-01-01 14:31
<zmęczone> Witam wszystkich... <rozgląda się> A gdzie znowu wszystkich posiało?...
<tup tup tup w stronę kanciapy. Gmera po szafkach>
Wrrr... Znowu nie ma kawy!
No trudno, kawy brak, towarzystwo jeszcze gdzieś trzeźwieje. Czas poszukać innej miejscówki.
<
isze kartkę, którą po chwili umieszcza na drzwiach>
"Wszystkiego dobrego w 2008 roku, kochani kawowicze, życzy Wainamoinen"
<opuszcza lokal>
Dodano: 2008-01-01 16:43
Informacja kulturalna :D
Niniejszym informuje się, że:
1. Przeżyłem wyjazd sylwestrowy (mam nadzieję, ze mój Partner biznesowy również, Doktorze odezwij się! :) )
2. Wszystkim kawoszom, życzę by ten rok 2008 natchnął Was nową siłą na osiągnięcie i spełnianie swych celów oraz marzeń.
Wszelkiej pomyślności Wam życzę kochani jak i zdrówka i wytrwałości w tej szaro-burej rzeczywistości.
3. Dziękuje Ekipie z DC za tak liczne przybycie na sylwestrowy zlocik. Za te wszystkie strzały szklaneczkami o szklaneczki, za wspólne rozmowy przy papierosku, zabawę na parkiecie, za wyrozumiałość i za mile spędzony wspólnie czas. Nie wiem jak dla Was ale dla mnie ten sylwester w Waszym towarzystwie był jedną z lepszych imprez. Dla mnie wymiatacie moi mili 8)
5. Pierwsza kawa w tym roku smakowała nader wyśmienicie!
Pozdrawiam
Semjan
Dodano: 2008-01-01 22:36
| Semjan napisał(a): |
|
1. Przeżyłem wyjazd sylwestrowy (mam nadzieję, ze mój Partner biznesowy również, Doktorze odezwij się! :) ) |
Semjanie - odzywam sie... :wink: dotarlem do Danziga w koncu. Ciezko bylo, momentami myslalem ze podroz powrotna jest z tych "neverending story".
Ja podobnie jak moj kompan chcialem podziekowac Wam Dekadenci za wspolną imprezę - oby wiecej takich... Ciesze sie, ze w koncu udalo nam sie spotkac wszystkim razem i w jednym miejscu. Przylączam sie rowniez do zyczen Kolegi.
Tak korci mnie tez, zeby powiedziec cos na temat pewnego bylego "czlonka", ale szkoda klawiatury, kolejny przyklad krzykacza zza monitora...Bez sensu...
Serdecznie Was pozdrawiam
Dottore
Dodano: 2008-01-02 11:16
Witam :) dziekuje wszystkim bywalcom DC za sylwka :) fajnie w koncu zobaczyc wszystkie (no prawie - wszoda H.Aniu że Cie nie było) mordki zusammen :D
.
Dodano: 2008-01-02 11:47
Widze ze wszyscy przeżyli, wszyscy wrócili wszyscy zdrowi i wszystko wraca u was do normy...
Dzień dobry po raz pierwszy w Nowym 2008 roku :D
Semjanie :*- Dottore :* Harl :* <ojjj szkoda
>
Pozdrawiam także wszystkie, decadensowe laseczki które się zjawia...
Moi mili znikam z DC z DP -trzymajcie się cieplutko, zdrowo i przyzwoicie w tym Nowym lepszym Roku:************
Dodano: 2008-01-02 11:51
| HANAHHH napisał(a): |
|
Moi mili znikam z DC z DP -trzymajcie się cieplutko, zdrowo i przyzwoicie w tym Nowym lepszym Roku:************ |
KTOŚ kamon o co kamon? :?
Dodano: 2008-01-02 12:09
I ja nie będę gorsza, Semjan:* Nomay:* Dottore:* Harl:* impreza w waszym towrzystwie to sama przyjemnośc (zgony również)
Kawa, papierosy na stole, a mną telepie bodajże gorzej niż wczoraj po powrocie...
No nic, trzeba wrócic do normalności, za 2 h do pracy, bez okularów :|
Hanahhh???????? WTF?
Dodano: 2008-01-02 12:17
| Selene69 napisał(a): |
|
No nic, trzeba wrócic do normalności, za 2 h do pracy, bez okularów :| Hanahhh???????? WTF? |
Powitac, powitac...
Przeciez odzyskalem Twoje bryle Selenko - uszkodzenia sa az tak powazne ze nie da rady naprawic ich?
Anula zaraz sie odezwe do Ciebie i licze, ze wszystko mi wyjasnisz, bo sie zaniepokoilem tym co napisalas.
Dodano: 2008-01-02 12:27
Witam wszytskich i macham swoją grypcią w waszą stronę, jak ktoś będzie chory - nie bijcie mnie, proszę... Mam nadzieję chłopaki, że chociaż odrobinę lepiej minęła wam podróż i nie musieliscie siedzieć tych kilka godzin na zatlooczonym korytarzu w pociagu i pluć na wszystkich (kaszelek, kichawka...). Kubek kawy w wasza stronę, chłopcy i dziewoje!
Dodano: 2008-01-02 13:36
Bry kochani dekadenci:*****
Nareo...a więc już wiem skąd się do mnie grypsko przypałętało 8) ysz... <ekhe ekhe>
A tak w ogóle to...o so chozi?! Cóż to za wygłupy HAniu, proszę sobie nie żartować z zakatarzonej, niedosłyszącej Nomay(kucze Selene...czy my tańczyłyśmy przy samej kolumnie?!)...co to za pożegnania?? Ja się nie zgadzam :cry::cry:
"...większość śpi nadal, przez sen się uśmiecha, a kto się zbudzi nie wierzy w przebudzenie. Krzyk w wytłumionych salach nie zna echa, na rusztach łóżek milczy przerażenie" [img:672c732866]http://www.avatary.ork.pl/avatary/3095.gif[/img:672c732866]